Bölcsődevezetői köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmébe Önnek intézményünket, a Sárberki Bölcsődét!

A Tatabányai Egyesített Bölcsődék Sárberki Bölcsődéje 1979-ben bölcsődei ellátás céljából épült, csendes, lakótelepi környezetben, óvoda és általános iskola szomszédságában.

Intézményünk,- több mint négy évtizede-, a városban élő kisgyermekes családok részére nyújt segítséget abban, hogy a 20 hónapos kortól, 3 éves korú gyermekek napközbeni ellátását biztosítja, abban az időintervallumban, amíg a szülők munkahelyi feladatukat végzik.

Bölcsődénkben arra törekszünk, hogy a szülőkkel együttműködve, egy jó hangulatú, családias légkörű, otthonos, a szakmai elvárásoknak megfelelő intézményt működtessünk, ahol biztosított a gyermekek harmonikus fejlődése.

A Sárberki bölcsődében 48 férőhelyen, két gondozási egységben négy csoportszobában látjuk el a gyermekek nevelését-gondozását.

A gondozó-nevelő munkát 8 fő szakképzett kisgyermeknevelő látja el. Munkájukat nevelési évre összeállított, a csoport életkorának megfelelő nevelési program, és évszakonként változó napirend alapján végzik.

A szakmai munkát két bölcsődei dajka, egy „ezermester” gondnok és egy élelmezésvezető teszi színvonalasabbá.

Saját főzőkonyhával rendelkezünk, ahol szintén jól képzett, több éve szakmájukban tevékenykedő konyhai alkalmazottak munkája teszi lehetővé, hogy az ide járó gyermekek számára ízletes, egészséges ételek fogyasztását biztosítsuk. Ételallergiás gyermekeink részére egyéni étrendet tudunk biztosítani, dietetikus munkatárs és élelmezésvezető végzettségű kollégáink segítségével.

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el hozzánk!

Tisztelettel:

Simon Kinga
bölcsődevezető