Bölcsődevezetői köszöntő

Kedves Szülők!

Tisztelettel köszöntöm Önöket a Kertvárosi Bölcsőde honlapján.

Feltehetően, ha ezt olvassák, gyermeküket most vagy a közeljövőben szeretnék bölcsődébe íratni, és Önök az előtt a fontos feladat előtt állnak, hogy számára megfelelő, szeretetteljes légkörű, magas szakmai szinten álló, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, családias intézményt találjanak, családjuk után az első közösség helyszínét.

A kisgyermek életében – az első három év, az első közösség szerepe kiemelkedően fontos, hiszen az első kötődések, a korai szocializáció időszaka meghatározó szereppel bír a gyermek későbbi személyiségfejlődésében. A kisgyermek ebben az életszakaszban a legsérülékenyebb testileg, lelkileg egyaránt; erősen függ a felnőttől.

A kisgyermeknevelő személyisége kulcsfontosságú. A gyermek életének ebben a szakaszában alakul ki az „ÉN tudat” az „Én kép”, indul meg a gyermeki öntevékenység és önállóság kibontakozása, szociális és társas kapcsolatok fejlődése.

Az egyéni bánásmód, a differenciált képességfejlesztés maximálisan megvalósul.  Tapasztalattal rendelkező kisgyermeknevelők végzik a fejlesztő, nevelő munkát.

Biztosíthatom Önöket, hogy bölcsődénk minden szempontból megfelelő választás.

Keressenek bizalommal!

Az alábbiakban mindenbe bővebb betekintést nyerhetnek.

 

Horváthné Varga Zsuzsanna
bölcsődevezető